button_phone
Styring av medieaktiva

Belgisk produksjonsselskap av medietjenester, og som utvikler avanserte styringssystemer for medieaktiva som brukes av viktige kunder.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Vår kunde ville utvikle en informasjonsstyringsløsning for Toyota. Selskapet ville ha en driftssikker løsning for å behandle innhold fra rundt om i verden, inkludert oppretting av innhold, sikker opplasting/nedlasting av selskapets data, samt muligheten til å slette data (som ligger på en FTP-server) ved hjelp av HTTP-protokollen.

Teamets brede erfaring innen Flex-utvikling overbeviste kunden om å velge Intellectsoft som outsourcing-partner og til å opprette en modul for deling av nettfiler for Toyotas DAM-plattform (digital aktivastyring).

Intellectsofts team utviklet løsningens forretningslogikk og informasjonsstruktur, de leverte apper til nettjenester og nettklienter som var integrert i den eksisterende strukturen, og de utførte omfattende testing for å sikre problemfri systemytelse.

Modulen for deling av nettfiler for kundens DAM-plattform fungerte som et gjennomsiktig lag som kjørte oppå den eksisterende FTP-serveren.

Løsningen kjørte perfekt i frittstående modus, men kunne også integreres i hjemmesiden eller administrasjonspanelet, avhengig av hva Toyota hadde behov for.

Samarbeidet mellom Intellectsoft og kunden førte til en vellykket app som innfridde så mye mer enn det som var utgangspunktet for den opprinnelige utfordringen. Toyota-teamet oppnådde større mobilitet og en rask og pålitelig løsning for innholdsstyring.

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline