button_phone
Styring av medieaktiva

Belgisk produksjonsselskap av medietjenester, og som utvikler avanserte styringssystemer for medieaktiva som brukes av viktige kunder.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Vår kunde ville utvikle en informasjonsstyringsløsning for Toyota. Selskapet ville ha en driftssikker løsning for å behandle innhold fra rundt om i verden, inkludert oppretting av innhold, sikker opplasting/nedlasting av selskapets data, samt muligheten til å slette data (som ligger på en FTP-server) ved hjelp av HTTP-protokollen.

Teamets brede erfaring innen Flex-utvikling overbeviste kunden om å velge Intellectsoft som outsourcing-partner og til å opprette en modul for deling av nettfiler for Toyotas DAM-plattform (digital aktivastyring).

Intellectsofts team utviklet løsningens forretningslogikk og informasjonsstruktur, de leverte apper til nettjenester og nettklienter som var integrert i den eksisterende strukturen, og de utførte omfattende testing for å sikre problemfri systemytelse.

Modulen for deling av nettfiler for kundens DAM-plattform fungerte som et gjennomsiktig lag som kjørte oppå den eksisterende FTP-serveren.

Løsningen kjørte perfekt i frittstående modus, men kunne også integreres i hjemmesiden eller administrasjonspanelet, avhengig av hva Toyota hadde behov for.

Samarbeidet mellom Intellectsoft og kunden førte til en vellykket app som innfridde så mye mer enn det som var utgangspunktet for den opprinnelige utfordringen. Toyota-teamet oppnådde større mobilitet og en rask og pålitelig løsning for innholdsstyring.

Contact Us

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Thank you for your response!

We have sent an email to to acknowledge receipt of your request. In the event that you have not received our email, we kindly suggest checking your spam folder or alternatively, contacting us directly at [email protected]

Send om igjen

What’s Next?

  • We will send a short email notifying you that we successfully received your request and started working on it.
  • Our solution advisor analyzes your requirements and will reach back to you within 3 business days.
  • We may sign an optional mutual NDA within 1-2 business days to make sure you get the highest confidentiality level.
  • Our business development manager presents you an initial project estimation, ballpark figures, or our project recommendations within approximately 3-5 days.