button_phone
Brauer

Brauer er en av bransjens største tilbydere innen materialhåndtering, og har over 30 års erfaring. Brauer tilbyr tjenester som utstyrshåndtering, ingeniørarbeid, systemintegrasjon og anleggsdesign.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Muligheten til å handle raskt når det oppstår problemer med ytelse eller bruk av utstyr, er helt avgjørende for Brauers virksomhet. Men reaksjonstiden kan bli lenger når brukere sender inn ufullstendige forespørsler eller ikke henvender seg til riktig avdeling.

Brauer forstod at det var viktig å finne raskere løsninger når kundene trengte hjelp av serviceteamet.

Vår innsats for å sikre maksimal effektivitet ved den første kontakten mellom kunder og Brauers kundetjenester, førte til en løsning med skanning av QRkoder og strekkoder.

Brauer Service Call Assistant gjør det mulig for brukere å skanne QR-koder direkte på enheter som er registrert i programmet, og sende inn automatiserte tjenesteforespørsler til ekspedisjonen.

Systemet samler raskt inn og behandler brukerspørsmål om vedlikehold, deler, utleie og salg, og sørger for at representantene har enhetsmerket, serienummeret, enhetsplasseringen og andre nødvendige opplysninger.

Service Call Assistant oppretter deretter kontakt med den aktuelle selskapsrepresentanten for Brauers avdelinger.

Løsningen kan brukes med iOS, Android, LAMP Admin Panel-programmer og Zendesk.

Selv den mest perfekt konstruerte og omhyggelig vedlikeholdte løsningen kan oppleve at utstyret svikter. Sånn er det bare.

Med Brauer Service Call Assistant har Brauer sørget for at dette ikke skal gå ut over driften. Med færre forsinkelser pga. feil eller utilstrekkelige enhetsdata klarte Brauer å styrke kundeforholdene og øke salget.

For kundene innebar dette mindre papirarbeid og kortere nedetid. Alle kjøp, tjenesteoppgraderinger eller tjenesteforespørsler kunne raskt utføres med en mobil enhet.

Ved å benytte seg av det aller nyeste innen mobilteknologi for bedrifter, har Brauer effektivisert målet sitt om å tilby kundene driftssikre produkter og førsteklasses service.

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline