button_phone
Festespenne til barnesete

Det betydningsfulle Fortune 500 IT-selskapet er en av verdens største produsenter av halvlederbrikker. Disse brikkene driver mange av de PC-ene vi bruker i dag.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Det å beskytte barna våre er en evig utfordring. Ikke bare havner de i trøbbel på stadig nye måter, men vi foreldre har det også stadig mer travelt. Intellectsoft fikk i oppgave å utvikle en programvareløsning som ville klare å nå gjennom all støyen for å varsle foreldre om barnas sikkerhet og tilby denne informasjonen på en rask og lettfattelig måte.

Intellectsoft utviklet avansert programvare sammen med apper for iOS og Android som var spesialtilpasset kundens maskinvare. Det ferdige produktet skal bruke en smartenhet som kan gi foreldre relevant sikkerhetsinformasjon på mobilenheten som er paret via Bluetooth. Med advarsler og meldinger informerer appen foreldre om når barnet er trygt, når omgivelsestemperaturen blir farlig for barnet, og når barnet har beveget seg farlig langt unna enheten. Intellectsofts programvare vil hjelpe dette store IT-selskapet med å selge det fullstendige produktet til tredjeparter.

Vår programvare, sammen med maskinvaren fra dette store IT-selskapet, vil gjøre bilkjøringen tryggere for små barn og deres familier.