button_phone
Clayton Homes

Denne storprodusenten av boliger og modulhus er kjent for en rekke ulike boliger av høy kvalitet: bolighus, modulhus, militærbrakker, studenthjem og leiligheter.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Det er ikke lett å finne en bolig som dekker alle behovene til den enkelte boligkjøper. Prosessen er ofte langtekkelig, og det trengs noen som kan avgrense ønskene, finne tilgjengelige hus og avtale visninger. Clayton ville gjerne forenkle veien til drømmehuset med en mobilapp. Kunder kunne bruke appen til å søke etter hus hos produsentens lokale forhandlere og finne ett som oppfylte deres krav og ønsker. Appen skulle utvikles med tanke på både kunder og forhandlere, og dermed forenkle letingen for alle.

Løsningen kom i form av en tilpasset mobilapp for Android som kombinerer de overlappende prosessene med å finne et modulhus, til ett brukervennlig system.

Med søkefunksjon, justerbare filtre og et interaktivt kart kan brukere finne hus som oppfyller deres spesifikasjoner, samtidig som opplysninger om eiendom og huseiers kontaktopplysninger gir dem mulighet til å finne ut mer om det.

Hvis brukere av appen er interessert i en eiendom, men ennå ikke har bestemt seg, kan de bruke Favoritter-funksjonen til å lagre eiendommer på en liste som de kan se på senere.

Intellectsofts spesialutviklede hus-app vil gjøre prosessene med å finne og skaffe et modulhus betydelig enklere.

Nå slipper boligsøkere å lete etter kontaktopplysninger til ulike parter som bistår med å skaffe modulhus, og de slipper å møte opp fysisk for å se på eiendommer de ikke vet om har det de er ute etter. Med hus-appen kan de gjøre alt dette fra ett sted – mobiltelefonen – og dette gjør det raskere og enklere enn noensinne å søke etter et modulhus.

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline