button_phone
Consero LLC

Consero arrangerer nettkonferanser for viseadministrerende direktører og tankeledere med fokus på kunnskapsdeling og læring gjennom samarbeid.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Consero ville ha en brukervennlig app med flere bruksområder. Selskapet ville tilby brukere et verktøy som både ville forbedre deltakernes opplevelse og gjøre arrangørenes oppgaver enklere. De ville ha funksjoner som node-til-node-samarbeid, personlig tilpassede tidsplaner og profilsider som kunne tilpasses.

Først vurderte Intellectsoft-teamet hvordan de best kunne oppfylle alle ønskene til Consero med bare én app. Teamet valgte en app for iOS- og Android-plattformer som både ser bra ut og som er enkle å navigere. Funksjonene i appen ligger lett tilgjengelig på instrumentbordet, og omfatter brukerinnstillinger og påmelding til konferanser, mulighet for å lese deltakernes profiler og lettere se hvem man ønsker kontakt med, direkte kommunikasjonslinje med Conseros medarbeidere samt oppdateringer og påminnelser i sanntid. Resultatet er en mer verdifull konferanseopplevelse med bedre samarbeid, nettverksbygging og utveksling av ideer.

Appen viderefører Conseros målsetning ved at arrangører og deltakere kan kommunisere, lære og samarbeide underveis. Deltakerne får fullt utbytte av konferansen med verdifulle forbindelser, meningsfulle idéutvekslinger og viktig bransjekunnskap.

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline