button_phone
Dropix

Dropix er et nyetablert, norsk selskap som har som mål å forene brukere gjennom særpreget, stedsbasert visuelt innhold. Via appen kan brukere dele tanker og opplevelser med folk rundt om i verden, og på den måten få nye venner.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

De norske gründerne tok kontakt med Intellectsoft pga. våre brede erfaring med mobilapper.

De ville utvikle en stedsbasert app der brukere kunne ta bilder, endre, publisere og dele dem med resten av verden. Brukere kunne dermed søke etter bilder eller videoer basert på sted (tekstsøk og kart), og sortere innholdet etter popularitet, tidsstempler og emneknagger.

Dette krevde en integrert CMS-løsning og kraftig funksjon for databehandling som kunne styre trafikken fra et globalt nettverk med webkameraer, i tillegg til et flott grensesnitt og brukervennlig design.

Intellectsoft samarbeidet tett med Dropix-teamet om design, FrontEnd- og BackEnd-utvikling, produktstrategi og mye annet.

Den ferdige appen hadde en kartfunksjon med GPS og nettverksbasert integrering for nøyaktig posisjonering. Den krevde ingen sporing eller registrering. Brukere kunne dele bilder og videoer fra der de befant seg. En ekstra bonus var at brukere også fikk se hvordan været var.

Appen var primært beregnet på universitetsstudenter som skulle bruke appen til å få kontakt med universitetet og andre medstudenter. Samtidig kunne brukere dele bilder og videoer på andre sosiale nettverk. Det tiltalende og brukervennlige grensesnittet ble optimert for alle iOS- og Android-enheter, og med et særlig fokus på mobiltelefoner og nettbrett.

Ved hjelp av Intellectsofts omfattende ekspertise og tjenester inntok Dropix-teamet markedet med en tiltalende app som var resultatet av deres opprinnelige visjon.

Dette bilde- og videoverktøyet for sosiale medier tilbyr en ny type løsning som bruker omgivelsene utendørs som utgangspunkt for å sette folk i kontakt med nye mennesker utenfor deres nærmeste omgangskrets og rundt om i verden.

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline