button_phone
Finis

Produsenten fornyer svømmingen med avansert teknologi for svømmeutstyr som skal hjelpe svømmere med å mestre svømmeteknikker og gi trenere verktøyene de trenger for å veilede og styrke de grunnleggende svømmeferdighetene.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Det er vanskelig å følge med på treningstatistikk mens man svømmer, og det er nær sagt umulig å telle antall lengder og hvor lang tid det tok samtidig som man prøver å prestere.

Produsenten av svømmeutstyr har utviklet en bærbar maskinvare som kan registrere viktig svømmestatistikk, men de trengte en tilhørende programvare som kunne rapportere personlig tilpassede data til brukerens mobiltelefon.

Intellectsoft har utviklet og lansert en ny iOS- og Android-app som kan pares med to ulike Bluetooth 4.0 BLE-enheter. Den nye programvaren bruker personlig tilpassede rapporter og spillifisering for å oppmuntre brukere til å slå sine egne rekorder i bassenget.

Svømmere kan sette seg nye mål, vise detaljerte rapporter over treningsøktene, synkronisere dataene på nettet og automatisk føre statistikk over egne treningsøkter.

Manuell registrering av treningsstatistikk tilhører nå fortiden. Svømmere kan iføre seg selskapets maskinvare og bruke den innebygde programvaren fra Intellectsoft til å opprette en brukerprofil, spore treningstider, lengder og antall kalorier, og de kan vise detaljerte fremdriftsrapporter på nettet. For dem betyr det ikke bare økt innsikt i sin egen trening, men også at de kan bruke mindre tid og krefter på å registrere tider og lengder, og mer på det som er viktig, nemlig svømmingen.