Utfordring Løsning Betydning

Utfordring

Jaguar Land Rover ba Intellectsoft om å utviklet en enkel løsning som fremmer kommunikasjon for representanter for Jaguar-selskapet fra ulike språkgrupper. Sammen har vi utviklet denne innovative, flerspråklige mobilappen.

Løsning

Løsning

Jaguar Talk-løsningen ble utviklet på 24 uker, og har funksjoner for både tale-til-tekst og språk-til-språk. Teamet vårt valgte et enkelt grensesnitt for appen, som dekker alle kommunikasjonsbehovene til Jaguar. Via appen kunne brukere ha telefonmøter med opptil fem grupper samtidig, og der hver av deltakerne kunne kommunisere fritt på sitt eget morsmål. Løsningen støtter for tiden 16 språk totalt, og oversettere kan delta på telefonmøter med tale-til-tekst der de hører samtalen på ett språk og oversetter den til et annet.

Betydning

Betydning

JLR Talk overvinner språkbarrieren. Personer fra ulike språkgrupper kan nå kommunisere raskt og enkelt, og dette sikrer effektiv kommunikasjon mellom brukere uavhengig av hvor i verden de befinner seg. Den intuitive og nyttige brukeropplevelsen skaper god stemning på ellers så oppjagede telefonmøter, og lar brukere fokusere på innholdet fremfor på den som snakker.