Utfordring Løsning Betydning

Utfordring

Det er ikke alltid så enkelt å finne frem på et stort undervisningsområde, enten du er student eller ansatt.

Personalet kan bruke mye tid på å utarbeide alle papirene som trengs for at opplæringen skal forløpe uten problemer, slik som kart, kursplaner og informasjon om lærere. Og det kan også bli mye å holde orden på for studentene, som er avhengige av disse opplysningene.

Mer papirarbeid betyr mer forvirring – særlig når flere tusen personer er innblandet. RTC hadde behov for en komplett og papirløs løsning slik at de kunne kommunisere raskt og effektivt med det store antallet studenter som deltar jevnlig i undervisningen.

Løsning

Løsning

Intellectsoft utviklet en app som gjør det enkelt å finne frem på Robert Training and Conference Center.

Appen bruker geolokasjon til å gi studenter detaljerte veibeskrivelser – ikke bare til de enkelte klasserommene, men også til sikkerhetsutstyr og nødutganger.

Studenter kan dessuten bruke appen til å finne relevant kursinformasjon, som studieplaner, informasjon om lærere, beskrivelse av opplæringen, oversikt over arrangementer og mye annet.

Betydning

Betydning

En komplett iOS/Android-app betyr at RTC-administratorer ikke lenger må dele ut studieplaner eller kart, og det er slutt på det endeløse papirarbeidet.

Det betyr også at studenter ikke lenger må lete gjennom en rekke dokumenter for å finne ut når og hvor kursene skal holdes, eller hvem som skal undervise dem.

Men det viktigste er kanskje at med denne appen kan RTC-administrasjonen sende ut push-varsler i sanntid med informasjon om bl.a. sikkerhet, endrede studieplaner og arrangementer. På denne måten kunne Intellectsofts utviklingsteam for mobilapper hjelpe Shell med å tilby opplæring og utvikling av ferdigheter samt sertifiseringer slik at de ansatte kunne bli enda dyktigere innenfor sitt fag.