button_phone
Knebeskyttere

Det betydningsfulle Fortune 500 IT-selskapet er en av verdens største produsenter av halvlederbrikker. Disse brikkene driver mange av de PC-ene vi bruker i dag.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Vi har lenge visst at lange perioder sittende på kne forårsaker en rekke helseproblemer. Tilstander som bursitt og patellofemoralt smertesyndrom rammer personer i gassindustrien som til daglig blir sittende på kne i timevis mens de installerer eller vedlikeholder varmtvannsberedere.

Vår kunde er et stort IT-selskap som har utviklet maskinvare i form av smarte knebeskyttere som måler trykk og hvor lenge kneet belastes. De trengte imidlertid programvare som kunne innhente og rapportere disse dataene på en brukervennlig måte.

Intellectsofts team utviklet en spesialtilpasset prototyp for kunden slik at de kunne teste maskinvaren på betabrukere før de avgjorde om den skulle produseres eller ikke. Prototypen brukte BLE-teknologi (Bluetooth Low Energy) for å støtte høy batteriytelse og spesialdesignet fastvare som passet til mobilappene.

Intellectsoft utviklet et interaktivt admin-panel og en iOS-app slik at selskaper i gassindustrien kunne finne ut om deres ansatte oppholdt seg helseskadelig lenge på kne mens de vedlikeholdt varmtvannsberedere.

Selskapenes undersøkelser hadde tidligere vist at hvis man ble sittende på kne i lange perioder, så ville det føre til alvorlige helseplager. Med et interaktiv, nettbasert instrumentbord som registrerer tiden og trykket hos en person som blir sittende på kne, i tillegg til en iOS-app med helsevarsler, så kan vedlikeholdsarbeidere nå ta mer informerte avgjørelser om hva som er best for knærne mens de vedlikeholder varmtvannsberedere.

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline