button_phone
Construction

Software-løsninger som forenkler byggebransjen

Bruker byggefirmaet ditt flere software-løsninger på tvers av ulike avdelinger, uten at programmene er sammenkoblet? Ønsker dere å etablere en sømløs datastrøm og å få innsikt fra Big Data for å forbedre arbeidsmetoder? I over ti år har vi i Intellectsoft jobbet med å utvikle skreddersydde software-løsninger for bedrifter, der alle software-løsninger samles i én plattform. Med digital samhandling får du bedre oversikt over ansatte og egne midler, som igjen legger til rette for å øke lønnsomheten i bedriften din. Enklere og mer effektivt kan det ikke gjøres.

Én sammenkoblet software-løsning øker produktiviteten

Byggefirmaet ditt bruker i dag sannsynligvis ulike software-løsninger som rapporteringsverktøy og mobilapper for å øke produktiviteten, forenkle arbeidsrutiner og samle Big Data. Når disse verktøyene ikke er samkjørte og lenket opp mot hverandre, er det vanskeligere å oppnå maksimal produktivitet, ha en sikker og kontinuerlig strøm av data, og få innsikt fra Big Data som hjelper dere å optimalisere den daglige driften og lønnsomheten i bedriften.

Løsningen er å sammenkoble de digitale byggestenene

Løsningen på alle disse problemene er å etablere én enkel plattform for alle deres eksisterende software-løsninger. Enten det gjelder verktøy for leverandørstyring, arbeidsledelse eller et rammeverk for ressurslokalisering, så vil én enkel plattform koble sammen alle software-løsningene som bedriften din trenger på ett sted. På denne måten er dere sikret en sømløs strøm av data, som i tillegg til å øke produktiviteten, også hjelper dere å få oversikt og hente ut nyttig innsikt fra Big Data.

Hvordan sammenkoble de digitale byggestenene i bedriften

For å få et overblikk over informasjonen som trengs, begynner våre eksperter med å undersøke bedriftens eksisterende software-infrastruktur. Deretter samler vi et dedikert team som jobber sammen med utvalgte nøkkelpersoner fra bedriften deres for å samle sammen de digitale byggestenene i bedriftens software-løsninger. I denne prosessen skaper vi en ny software, samtidig som vi oppdaterer eksisterende software og realiserer Big Data-løsninger — og samler alt i én enkel software-plattform med en sømløs strøm av data.

Kontakt oss her for å bestille en gratis workshop

Snakk med oss

AUGMENTED REALITY I BYGGEBRANSJEN

Augmented reality blir snart en integrert del av enhver byggeprosess. Vi i Intellectsoft har omfavnet denne teknologien, og jobber allerede med mange augmented reality-løsninger som vil revolusjonere måten arkitekter og ingeniører jobber på.

  • Automatic hazard detection
  • As-built vs. as-designed validation in AR
  • 3D site reconstruction in AR
  • Teleoperation and collaboration in AR

PRESISJON GJENNOM HELE PROSESSEN

Fra 3D AR-rekonstruksjoner i sanntid til lokalisering av problemer ved hjelp av AR — en teknologi som transformerer byggeprosessen og gir deg ultimat presisjon i ingeniørfaget. Bruk AR i overvåkingen av prosessen for å finne og eliminere feil så tidlig som mulig. Dette gjøres gjennom å sammenligne ferdigbygde modeller med ferdigdesignede 4D BIM-representasjoner. Hovedfordelen med augmented reality i byggebransjen er at det gir en unik mulighet til å utforske byggeplassen fra alle sider, ned til de minste detaljer.

  • AR progress monitoring
  • Explore construction site in AR
  • Clash detections in AR

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline