button_phone

Energi

Vi utvikler programvare som gjør at forbrukere og bedrifter kan redusere energiforbruket sitt – og at energiprodusenter kan selge energien sin på en bedre måte.

Ansvarlig og ren bruk av energi er ferd med å bli et svært viktig tema for mange land, selskaper og husholdninger. Det er ikke tilfeldig at mange teknologiselskaper arbeider med å lage bedre, mindre energikrevende produkter. Vi forstår viktigheten av programvare og kan hjelpe deg med å forbedre din teknologiske tilnærming til energi med dedikerte programvareløsninger.

Selskaper

Enten du er ute etter å redusere og optimalisere energiforbruket ditt eller å selge energien du produserer, på en bedre måte, kan spesialisert programvare forbedre prosessene dine. Intellectsoft tilbyr konsulent- og utviklingstjenester der målet er optimaliserte forretningsprosesser, lavere kostnader og økte inntekter.

Forbrukere og husholdninger

God programvare kan føre til store endringer. En intuitiv og brukervennlig programvareløsning kan være det som skal til for at du skal få lyst til – og være i stand til – å gjøre hjemmet ditt, nabolaget ditt og byen din mer miljøvennlig. Ta ett skritt til i retning av grønnere husholdninger med programvare som er utviklet spesielt med tanke på optimalisering av energibruk.

Klar for litt programvare-magi?Første steg er å ta kontakt.

Programvarevisjonen din er i ferd med å bli virkelighet.

DOWNLOAD
OUR EBOOK

How to Create a Mobile App: Step-by-Step Guide

By providing us with your email address, you are agreeing to receive emails from us in the future. You will always have the option to opt-out at any time.

Thank You! Open the ebook

Our Clients

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline