Helse og Biovitenskap

Gjør informasjonen din enda sikrere, og skap arbeidsflyter som sikrer at resultatene blir til å stole på. Utvikle verktøy som gjør at du kan dra nytte av det nyeste innen IT og analyseteknikker. Lag rammeverk som hjelper organisasjonen med å komme i kontakt med pasienter og personell, slik at dere kan bruke mindre tid på papirarbeid og mer tid på å levere livsviktige helsetjenester.

Utviklingen innen biovitenskapen har skutt fart, og alle helsevirksomheter i verden kjenner endringene på kroppen. Ny programvare for helsesektoren har gjort helsepersonell i stand til å reagere raskere, samarbeide mer, bruke tiden og ressursene mer effektivt, stille riktigere diagnoser og kommunisere effektivt med pasienter. Enten det dreier seg om klinisk støtte eller å gjøre pasientene i stand til å overvåke sin egen helse, vil programvaren som driver og synkroniserer livreddende enheter, være en helt nødvendig del av framtidens helsevesen. I Intellectsoft er vi ikke bare klar over hvor viktig programvare er i helsesektoren. Vi har også den kompetansen som skal til for å utvikle nye ideer og sette dem ut i livet.

  • Koble fagfolk sammen, og gjør det lettere for dem å samarbeide – til beste for pasienter, legevitenskapen og folkehelsen.
  • Opprett sikre digitale databaser med søkbare og omfattende helsedata.
  • Gjør det lettere for pasienter å få hjelp, og skap en enda bedre pasientopplevelse.
  • Gjør driften mer effektiv ved å etablere ressursstyringsløsninger som kan brukes på flere plattformer. Sørg for at organisasjonens tid brukes på å bringe helsetjenestene og vitenskapen framover, og at den ikke kastes bort på formaliteter.

Klar for litt programvare-magi?Første steg er å ta kontakt.

Programvarevisjonen din er i ferd med å bli virkelighet.

Last ned vår e-bok

Bruk mobil eller forsvinn i mengden: Veiledning til utvikling av mobilapper

Ved å oppgi e-postadressen din takker du ja til å motta e-post fra oss fremover. Du kan alltid melde deg ut av dette tilbudet.

Takk! Du vil mottar en e-post fra oss snart med en lenke som gir deg tilgang til eBoken!

Kunder

Klar for litt programvare-magi?
Første steg er å ta kontakt.

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen