button_phone
TILPASSET APPLIKASJONSUTVIKLING

EFFEKTIV MOBILAPPLIKASJON UTVIKLINGSTJENESTER

Mobilitet vil bidra til å optimalisere operasjoner for virksomheten din, samt legge til verdi for krevende nåværende kunder og hjelpe deg med å håndtere store data. Det spiller ingen rolle den første applikasjonen eller den femte, vår mange års erfaring med utvikling av mobilapplikasjoner hjelper deg med å lykkes i mobilstrategien din.

VÅRE KUNDER

Bedrifter fra Fortune 500 listen og verdensklasse merker tillit til mobilapputviklingstjenestene våre.

VÅRE MOBILE APPLIKASJONSUTVIKLINGST JENESTER

Gjør en pålitelig app raskere med vår mobile plattform, som har ferdige funksjonsmoduler. Bruk vår omfattende erfaring for en bransjespesifikk løsning eller bedriftspakke. Og legg også teknologier som Blockchain og Augmented Reality for å øke sikkerheten til virksomheten din, nøkkelfunksjonene samt produktiviteten medarbeiderne.

UTVIKLING AV BEDRIFTENS APPLIKASJONER

Overfør en bedriftens arbeidsprosess på en mobil plattform som støtter enhetene du vil implementere. Bedrifts pakke med applikasjoner eller et eget program, vil produktiviteten til bedriften og medarbeiderne øke på alle nivåer, i fremtiden vil det gi deg bedre mulighet til å se viktige prosesser og redusere kostnadene. Teknologier som løsninger basert på Augmented Reality og Artificial Intelligence vil bidra til videre fremgang.

MOBIL PLATTFORM MED FERDIGE MODULER

Vår mobilplattform bruker ferdige moduler. Chat-bots, fyrbasert navigasjon, Augmented reality, dataanalyse og mer - du velger hva du trenger, vi legger til berører for å tilpasse funksjonene til merkevaren din, og de blir en del av app din. Som et resultat vil app din bli fullført raskere uten tap av kvalitet. Med våre ferdige moduler får du alt fra tilpasset mobilapplikasjonsutvikling.

BRANSJE MOBILE APPLIKASJONER

Intellectsoft spesialiserer seg på de fleste bransjer - fra Fintech og Construction til detaljhandel og sport. Vi opprettet en iPad-app for Eurostar-tog, plattform for kontaktløse betalinger basert på blockchain, markedsføring app for Harley-Davidson og mye mer. Du vil motta en mobil løsning som oppfyller kravene til dine kunder.

NYE TEKNOLOGIER

Intellectsoft overvåker alltid nye teknologier for å gi innovative løsninger. Den nyeste teknologien gir deg mange viktige fordeler, fra det høyeste nivået av sikkerhet ved hjelp av blokkkjeden til pålitelig automatisering ved hjelp av Artificial Intelligence som maskinlæring.

 • Blokkkjede
  Teknologi

  BLOKKKJEDE TEKNOLOGI

  Fra private blokkjede til cryptocurrency lommebøker og smarte kontrakter - Bruk løsninger som er basert på blokkkjede for det høyeste nivået av sikkerhet og forretningsautomatisering.

 • Utvidet Virkelighetsteknologi

  UTVIDET VIRKELIGHETSTEKNOLOGI

  Fra Construction til Retail og slutter med den daglige aktiviteter i bedriften, bruk det praktiske løftet om AR for å forbedre effektiviteten av dine viktigste operasjoner og redusere kostnadene.

 • Kunstig
  Intelligens

  KUNSTIG INTELLIGENS

  Bruk maskin og dyp læring for å analysere Big Data og få verdifull informasjon. Opprette prediktive modeller for å gjøre problemfrie beslutninger. Forbedre kundeservice, samt ansattes effektivitet og bedriftssikkerhet.

 • Internett Av Fysiske Gjenstander

  INTERNETT AV FYSISKE GJENSTANDER

  Bruk sikre IoT-løsninger for å se operasjoner, deres mest effektive optimalisering og sikkerhet. Få viktig informasjon fra Big Data samlet av IoT- enheter for å forbedre beslutningstaking.

 • Skyet Behandling Av Data

  SKYET BEHANDLING AV DATA

  Bruk skyplattformer som Microsoft Azure og Amazon AWS for å skape et fleksibelt, stort og tilkoblet forretningsmiljø.

 • Finansiell
  Teknology

  FINANSIELL TEKNOLOGY

  Opprett en blokkskjermbasert applikasjon for å øke sikkerheten til operasjonene dine og grenseoverskridende betalinger. Opprett digitale lommebøker på blokkkjeden din slik at brukerne kan laste ned og innløse penger.

BRUK VÅRE TI ÅRS ERFARING I UTVIKLING AV MOBILE APPLIKASJONER.

Snakk med oss

EGENSKAPENE TIL VÅRE MOBILE APPLIKASJONSUTVIKLERE

Native app utvikling

IOS APP UTVIKLING

Fra API-integrasjon til ARKit- løsninger, vil vår mangeårige erfaring med å utvikle mobilapper for iOS og Swift hjelpe deg med å møte de høye kravene fra Apple-fans.

ANDROID APP UTVIKLING

Din søknad vil fungere stabilt på alle enheter og bruke all Android-teknologi som er tilgjengelig i dag. Utviklingen av mobilapplikasjoner for Android ble snart en av våre styrker etter lanseringen av plattformen i 2008.

Cross-splattform applikasjonsutvikling

HYBRID APP UTVIKLING

Vi kan hjelpe deg med å gjøre web-applikasjoner på cross- splattform, synkronisere sanntidsdata med WebSockets, opprette et Proof-of-Concept- app og mer. Vi kan bygge en rask og pålitelig server for deg, samt opprette en sikker IoT- infrastruktur.

NATIVE APP UTVIKLING

Native app med kode gjenbruk opptil 50%, skjemaer med en felles kode på opptil 90%, komplekse klient- serverapplikasjoner og datavisualisering ved hjelp av Syncfusion - er hjørnesteinene i vårt Xamarin mobilapplikasjonsutviklingsforsl ag

VÅR MOBILAPPLIKASJONER UTVIKLINGSPROSESS

Ti års erfaring med å utvikle mobile applikasjoner har gjort det mulig for oss å utvikle en prosess som gir høy ytelse og effektivitet. Du vil få i tide det app du bestilte fra oss i begynnelsen. Vi vil også støtte det etter utgivelsen for å sikre at den fortsetter å fungere.

PROSJEKTSTART
UTVIKLE
Støtteservice

Vellykkede Kunder

EY

Forecasts in Focus confirms E&Y as a thought-leader in the eyes of an audience relying on data to drive smarter investment decisions.

les mer
Eurostar

En høyhastighets jernbanepioner få en rekke automatiserte løsninger for å håndtere passasjerinformasjon, forbedre ombordstjenester og passere kritisk informasjon til passasjerer.

les mer
Harley-Davidson

Den ikoniske motorsykkelmerket er å finne en ny måte å få sine fans på veien ved å skape et mobilprogram som gjør det mulig for begivenhetspersonale å signere potensielle kunder.

les mer
500 Lojale kunder

I over ti år har vi laget fantastiske løsninger for våre kunder

Flere Kundereferanser

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

 • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
 • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
 • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline