button_phone
IT KONSULENT

IT KONSULENT TJENESTER

Bruk erfaring og dyp teknisk kunnskap fra de beste Intellectsoft-spesialistene for å skape en IT-strategi i komplekset for digital og teknologisk transformasjon av organisasjonen din i tråd med bedriftens mål. Vår strategiske IT-rådgivning hjelper deg me`code text here`d å automatisere og digitalisere operasjoner, optimalisere programvareporteføljen og implementere den nyeste teknologien.

VÅRE KUNDER

Selskaper fra Fortune 500- listen og verdensklasse- merkevarer har brukt våre IT-konsulenttjenester for å forbedre deres digitale strategier og lage omfattende produktkartplaner.

VÅRE IT-KONSULENTTJENESTER

Vi tilbyr IT- konsulenttjenester som vil forbedre programvarearkitekturen, lage en teknologibasert digital strategi og forbedre ytelsen ved å optimalisere programvareporteføljen. Våre programvareingeniører vil fullføre reisen din gjennom digital forandring med nøye planlegging og effektiv implementering av IT-strategien.

Virksomhetsarkitektur
konsulent

Våre entreprenørarkitektspesiali ster kan hjelpe deg med å komme vekk fra utdaterte og ineffektive systemer og IT- ressursleverandørarkitektu rer til skyinfrastrukturen, som optimaliserer levering og gjør det mulig å integrere ny teknologi i programstrategien din.

IT-rådgivning og ny
teknologi

I dag må du skape en stabil tilførsel av IT- produkter og tjenester av høy kvalitet for bedriftens arbeidsprosessen din og kundene dine. Du må også introdusere ny teknologi for å forbli konkurransedyktig og møte kravene til moderne brukere. Våre IT- konsulenttjenester vil hjelpe deg å oppnå en balanse mellom disse to målene ved å sørge for at de ikke er i konflikt med hverandre.

Konsulent om
programvareportefølje

Våre IT-konsulenter vil gjennomføre en grundig analyse av hvordan virksomheten din og dine ansatte bruker eksisterende bedriftsprogramvare, samt selskapets mobilstrategi. Da vil de gi forslag om nødvendige endringer, nye utviklinger og integrering av tredjepartsløsninger for å fjerne eksisterende hindringer.

IT NÅVÆRENDE TILSTAND IKKE SAMSVAR MED DIN FORRETNINGSSTRATEGI? BESTILL VÅRE IT-KONSULENTTJENESTER NÅ.

Snakk med oss

VÅR POSESS AV IT- RÅDGIVNING

I over 10 år, hjelper Intellectsoft å forbedre og modernisere IT-strategier til organisasjoner av ulike størrelser og strukturer. Noen av våre IT-eksperter har vært i bransjen i mer enn femten år. Dette ga oss muligheten til å utvikle en effektiv prosess for IT- rådgivning, som gir maksimal fordel på kortest mulig tid.

ANALYSE

Våre IT-konsulenter studerer eksisterende programvareløsninger og måter å bruke dem av dine ansatte ved å identifisere problemer i arbeidsflyt og automatisering.

STRATEGIEN

Konsulenter utvikler en veikart og strategi som vil hjelpe din bedrift til å bruke den nyeste teknologien og bli kvitt programvareinfrastrukture n din. De installerer deretter KPI for programvare og ansatte.

PRODUKTIVITETEN

Effektive IT- konsulenttjenester er basert på samarbeid mellom kunden og IT- konsulentfirmaet. Våre spesialister vil nøye analysere arbeidsflyten din ved å spore ytelse for å identifisere smertepunkter. Våre programvareingeniører vil fjerne obstruksjonselementer.

FORBEDRINGER

Etter at de opprinnelige målene er oppnådd, anbefaler våre IT- konsulenter og programvareutviklere følgende trinn for fremtidige forbedringer, samt bistå i implementeringen.

KOM I GANG

Eliminer smertepunkter i IT-operasjonen ved hjelp av vår mange års erfaring.

Snakk med oss

IT-KONSULENTSTRATEGI. NYE TEKNOLOGIER

Vi overvåker kontinuerlig nye teknologier for å tilby nye programvareløsninger. Vår IT-strategi konsulent vil hjelpe deg å velge riktig teknologi for din bedrift og industri, bestemme implementeringsstrategien din, og hjelpe deg med å implementere dem.

 • Blokkkjede
  Teknologi

  BLOKKKJEDE TEKNOLOGI

  Bruk distribuert lederteknologi for å gjøre virksomheten din tryggere og renere, samt automatisere driften din med Smarte kontrakter.

 • Utvidet Virkelighetsteknologi

  UTVIDET VIRKELIGHETSTEKNOLOGI

  Bruk det praktiske løftet av AR å endre viktige operasjoner og øke effektiviteten.

 • Kunstig
  Intelligens

  KUNSTIG INTELLIGENS

  Bruk maskin og dyp læring algoritmer for å løse dine Big data og få verdifull informasjon om operasjonen. Opprett prediktive modeller basert på AI for å ta sikre beslutninger.

 • Internett Av Fysiske Gjenstander

  INTERNETT AV FYSISKE GJENSTANDER

  Bruk sikre IoT-løsninger for å overvåke operasjonen, optimalisere dem og oppnå høy ytelse. Få mer informasjon fra Big data samlet av IoT- enheter.

 • Skyet Behandling Av Data

  SKYET BEHANDLING AV DATA

  Bruk skyplattformer, for eksempel Microsoft Azure og Amazon AWS, for å skape et fleksibelt, skalerbart og tilkoblet forretningsmiljø.

 • Finansiell
  Teknology

  FINANSIELL TEKNOLOGY

  Forhindre penger lekkasjer og sikre åpenhet med blokkkjedebaserte løsninger. Bruk pålitelig betalingsbehandling med et integrert PSP-system.

Vellykkede Kunder

Cirruspath

Cirruspath var bak den topprangerte applikasjonen for å integrere Salesforce med brukerens postkasse. Cirrus Insight Mobile hjelper deg med å bruke salgsdataene dine for å få verdifull informasjon og oppdage nye muligheter.

les mer
Eurostar

En høyhastighets jernbanepioner få en rekke automatiserte løsninger for å håndtere passasjerinformasjon, forbedre ombordstjenester og passere kritisk informasjon til passasjerer.

les mer
EY

Prognoser i fokus av brukerapplikasjonen bekrefter at E&Y er en leder i øynene til et publikum som stoler på data for å gjøre smartere investeringsbeslutninger.

les mer
500 Lojale kunder

I over ti år har vi laget fantastiske løsninger for våre kunder

Flere Kundereferanser

Contact Us

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Thank you for your response!

We have sent an email to to acknowledge receipt of your request. In the event that you have not received our email, we kindly suggest checking your spam folder or alternatively, contacting us directly at [email protected]

Send om igjen

What’s Next?

 • We will send a short email notifying you that we successfully received your request and started working on it.
 • Our solution advisor analyzes your requirements and will reach back to you within 3 business days.
 • We may sign an optional mutual NDA within 1-2 business days to make sure you get the highest confidentiality level.
 • Our business development manager presents you an initial project estimation, ballpark figures, or our project recommendations within approximately 3-5 days.