button_phone
PRODUKTUTVIKLING

BEDRIFTENS PROGRAMVAREUTVIKLING

Trenger du et pålitelig programvaregrunnlag for din bedrift? Gjøre ubehagelige mobile applikasjoner og programvare stress på dine ansatte og redusere produktiviteten? Bruk vår mangeårige erfaring med å utvikle bedriftens programvare, integrere APIer, oppgradere eldre systemer og konsolidere applikasjonsporteføljer.

VÅRE KUNDER

Selskaper fra Fortune 500-listen og kjente merkevarer stoler på selskapets programvareutvikling.

VÅRE BEDRIFTENS PROGRAMVARE LØSNINGER

Virksomheten din trenger en pålitelig programvareløsning for bedrifter, som støtter mange operasjoner. Det trenger å skalere, koordinere andre programvare og mobile applikasjoner, inkludere avanserte teknologier og dekke en omfattende liste over andre oppgaver. Intellectsoft har erfaring med verktøy og teknologi for å lage så krevende programvare.

Utvikling av bedriftsprogramvare

Skalerbar programvare vil støtte din virksomhetsinfrastruktur, som også forbedrer viktige aspekter av bedriften din, fra automatisering til ansattes samarbeid. Bruk vår mange års erfaring med å skape en enterprise software løsning som løser et bestemt forretningsproblem i en av avdelingene dine.

Programvareintegrasjon

Bedrifter som din krever velkoordinert SaaS og lokale tredje applikasjoner. Forbedre programvareinfrastrukturen din med pålitelige mikroservices, pålitelig API og dataintegrasjon. Start din mobilstrategi med vår integrerte bedriftsapplikasjonsutvikling eller bruk våre løsninger for å integrere bedriftsapplikasjoner.

Modernisering av eldre applikasjoner

Ansatte bruker mer tid til å omgå begrensninger på grunn av gamle bedriftsapplikasjoner. Inviter vårt team til å utføre en grundig og teknisk analyse av din arvelagte løsning og forbedre den med de nyeste verktøyene og teknologiene. Godt bygget arven løsningen vil hjelpe de ansatte blir mer produktive og fornøyde.

Konsolidering applikasjonsporteføljen

Hyppige fusjoner og oppkjøp gir bedrifter rekke feilaktige programvareløsninger. Våre spesialister hjelper deg med å konsolidere, integrere og organisere programvaren til bedriften din etter behov, ved å overføre dem til moderne programvarestabler og cloud hosting. Du optimaliserer IT- operasjoner, minimerer kostnadene og øker produktiviteten til medarbeidere.

NYESTE TEKNOLOGIEN

Intellectsoft følger alltid nye teknologier for å gi avanserte bedriftens programvare løsninger. Den nyeste teknologien gir deg mange viktige fordeler, fra det høyeste sikkerhetsnivået ved hjelp av blokkkjeder til pålitelig automatisering ved hjelp av Artificial Intelligence algoritmer, som maskinlæring.

 • Blokkkjede
  Teknologi

  BLOKKKJEDE TEKNOLOGI

  Bruk din private blokkkjede til å gjøre bedriftens data sikrere, automatisere viktige operasjoner med smarte kontrakter, opprette et blokkskjermbasert marked og mye mer.

 • Utvidet Virkelighetsteknologi

  UTVIDET VIRKELIGHETSTEKNOLOGI

  Gjør 3D-prototyper ved AR, implementer AR- treningsprogramvare for bedrifter, hold møter på AR - denne teknologien vil øke effektiviteten i virksomhet dit og hjelpe deg med å redusere kostnadene.

 • Kunstig
  Intelligens

  KUNSTIG INTELLIGENS

  Bruk AI-algoritmer basert på kunstig intelligens, for eksempel maskinlæring og dyp læring, for å automatisere alle operasjoner, få informasjon om Big Data, gi pålitelige løsninger for dine ansatte og mye mer.

 • Internett Av Fysiske Gjenstander

  INTERNETT AV FYSISKE GJENSTANDER

  Bruk IoT-enheter for å holde oversikt over operasjonene dine på en sikker og godt bygget infrastruktur. Dette vil samle store data, som hjelper deg med å håndtere disse operasjonene lettere, få nøyaktig informasjon, og forbedre ansattes beslutningsprosesser.

 • Skyet Behandling Av Data

  SKYET BEHANDLING AV DATA

  Bruk våre Microsoft Azure og AWS skyløsninger for å gjøre forretningsmiljøet ditt fleksibelt, skalerbart og tilkoblet. Bruk vår forretningsapplikasjonsutvikling erfaring for å flytte mobilstrategien til skyen.

 • Finansiell
  Teknology

  FINANSIELL TEKNOLOGY

  Forhindre penger lekkasjer og sikre åpenhet med blockchain- baserte løsninger. Bruk pålitelig betalingsbehandling med et integrert PSP-system. Automatiser verdipapirhandel ved hjelp av AI-baserte løsninger.

GJØR PÅLITELIG PROGRAMVARE FOR DIN BEDRIFT MED INTELLECTSOFT.

Snakk med oss

EGENSKAPENE TIL VÅRE BEDRIFTSPROGRAMVAREUT VIKLERE

Våre bedrift programvareutviklere har kunnskap, samt nisje kompetanse og erfaring til å skape et pålitelig programvareløsning for deg.

Mobile Development

 • IOS

 • Android

 • Hybrid

 • Xamarin

Web Development

 • Java

 • NET

 • PHP

 • JavaScript

Databases

 • MySQL

 • PostgreSQL

 • SQL Server

 • Oracle

 • MongoDB

DevOps and Cloud

 • AWS

 • Azure

 • Docker

 • Jenkins

FREMDRIFTEN AV VÅR BEDRIFT I PROGRAMVAREUTVIKLING

Intellectsoft er først og fremst et programvare selskap. I løpet av tiåret med dette arbeidet har vi hjulpet mange bedrifter med små og mellomstore bedrifter. Denne erfaringen hjalp oss med å skape en prosess som gir høy ytelse og effektivitet til løsningen.

PROSJEKTSTART
Oppdagelse
Støtteservice

Vellykkede Kunder

EY

Prognoser i fokus av brukerapplikasjonen bekrefter at E&Y er en leder i øynene til et publikum som stoler på data for å gjøre smartere investeringsbeslutninger.

les mer
Cirruspath

Cirruspath var bak den topprangerte applikasjonen for å integrere Salesforce med brukerens postkasse. Cirrus Insight Mobile hjelper deg med å bruke salgsdataene dine for å få verdifull informasjon og oppdage nye muligheter.

les mer
Eurostar

En høyhastighets jernbanepioner få en rekke automatiserte løsninger for å håndtere passasjerinformasjon, forbedre ombordstjenester og passere kritisk informasjon til passasjerer.

les mer
500 Lojale kunder

I over ti år har vi laget fantastiske løsninger for våre kunder

Flere Kundereferanser

Contact Us

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Thank you for your response!

We have sent an email to to acknowledge receipt of your request. In the event that you have not received our email, we kindly suggest checking your spam folder or alternatively, contacting us directly at [email protected]

Send om igjen

What’s Next?

 • We will send a short email notifying you that we successfully received your request and started working on it.
 • Our solution advisor analyzes your requirements and will reach back to you within 3 business days.
 • We may sign an optional mutual NDA within 1-2 business days to make sure you get the highest confidentiality level.
 • Our business development manager presents you an initial project estimation, ballpark figures, or our project recommendations within approximately 3-5 days.