Ernst & Young tilbyr tjenester innen revisjon, skatt, konsultasjon og rådgivning til selskaper rundt om i verden. E&Y er det tredje største internasjonale revisjonsselskapet, og den 11. største privateide organisasjonen i USA.

Utfordring Løsning Betydning

Utfordring

E&Y ville styrke sitt omdømme innen tankelederskap ved å tilby en jevn strøm av ekspertuttalelser og faglig kunnskap til finansfolk. Innholdet skulle dessuten være håndterlig og lettfattelig for å skille selskapet fra konkurrerende utgivere.

Løsning

Løsning

Mobilløsningen fikk navnet Forecasts in Focus, og skal være til nytte for alle involverte. Først sørget banebrytende utviklingsteknikker for at redaktører hos E&Y kunne bruke sin CMS til å laste opp tekster, bilder og annet medieinnhold direkte til appen. Deretter fikk brukere muligheten til å tilpasse sitt eget grensesnitt med håndplukkede webcaster, bransjespesifikke rapporter og geo-lokaliserte oppdateringer.

Betydning

Betydning

Med den effektive publiseringsplattformen kan redaktører utgi nytt innhold atskillig raskere, samtidig som løsningen gir et enhetlig inntrykk. Finansfolk velger derfor E&Y sin løsning for å få tilgang til innholdet og de nyttige rådene de trenger i løpet av arbeidsdagen.