button_phone
INDUSTRIES

Plattform for App-utvikling

I 2015 kjøpte Intellectsoft opp Mobile Roadie – en ledende plattform for app-bygging, og foretrukket av de mest kjente artistene, idrettslagene, organisasjonene og stedene. Intellectsoft har utnyttet produktets kvalitet og vår tiårige erfaring innen app-utvikling, og har dermed utviklet en innholdsrik plattform for app-utvikling for å hjelpe virksomheter og oppstartsbedrifter med å få mest mulig ut av den mobile opplevelsen innenfor krevende tidsrammer i moderne forretningsmiljøer.

Innholdsrik App-Plattform og Utvikling av Tilpasset App

Samlet På Ett Sted

Utnytt kombinasjonen av vår stabile plattform og tiårige erfaring innen app-utvikling til å utvikle en egen app for merkevaren din.

Oppdag funksjonene

Publikum og Engasjement

Construction Healthcare Insurance Retail & eCommerce Travel & Hospitality Events & Venues Sports & Teams Musicians & Bands

Den Nyeste Teknologien

Utvidet Virkelighet

Legg til et ekstra lag i bedriften med AR (Augmented Reality – Utvidet virkelighet). Brukerne får den ekstra opplevelsen direkte på skjermen til de mobile enhetene.

Kunstig Intelligens

Bruk behandlingskraften til AI (Artificial Intelligence – Kunstig intelligens) til å effektivisere driften, redusere kostnadene og forenkle bedriften.

Virtuell Virkelighet

Legg til en ny dimensjon i bedriften ved å skape unike opplevelser av en virtuell virkelighet som brukerne sent vil glemme.

Signaler og Sensorer

Distribuer smartenheter for å tilby navigering, skape kontekstavhengige opplevelser og samle data som vil hjelpe deg med å forbedre driften.

Appstyring og Analyser

  • Innholdsstyring

    Du kan raskt laste inn, behandle og lagre alle dataene på én ryddig, innholdsrik og intuitiv CMS. Forhåndsvis innholdet direkte på instrumentbordet eller i en demo-app.

  • Alle Analysene

    Få enkelt tilgang til forretningsanalysene, andre analyser og datarapportering. Vis alle nyttige analyser i ryddige og flotte diagrammer slik at du kan ta pålitelige avgjørelser.

  • Integrer Driften

    Lagre innholdet i skyen, skap økt engasjement med målrettede og segmenterte programmer, integrer sosiale medier, bruk Amazon S3-legitimasjonen og mye annet.

Our Clients

Intellectsofts plattform for app-utvikling har hjulpet Fortune 500-selskaper, etablerte selskaper og oppstartsbedrifter med å styrke merkevaren ved hjelp av nyttige mobilapper.

Fortell oss om ditt prosjekt

13
År med erfaring
500
Lojale kunder
6
Kontorer globalt
Utmerkelser og priser:
By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen