button_phone
INDUSTRIES

Plattform for App-utvikling

I 2015 kjøpte Intellectsoft opp Mobile Roadie – en ledende plattform for app-bygging, og foretrukket av de mest kjente artistene, idrettslagene, organisasjonene og stedene. Intellectsoft har utnyttet produktets kvalitet og vår tiårige erfaring innen app-utvikling, og har dermed utviklet en innholdsrik plattform for app-utvikling for å hjelpe virksomheter og oppstartsbedrifter med å få mest mulig ut av den mobile opplevelsen innenfor krevende tidsrammer i moderne forretningsmiljøer.

COMPREHENSIVE PLATFORM & CUSTOM DEVELOPMENT

CONVERGED IN ONE POINT

Leverage the paired power of our robust platform and decade-long development expertise to create definitive software solutions for your enterprise.

Oppdag funksjonene

Publikum og Engasjement

Construction Healthcare Insurance Retail & eCommerce Travel & Hospitality Events & Venues Sports & Teams Musicians & Bands

Den Nyeste Teknologien

Utvidet Virkelighet

Legg til et ekstra lag i bedriften med AR (Augmented Reality – Utvidet virkelighet). Brukerne får den ekstra opplevelsen direkte på skjermen til de mobile enhetene.

Kunstig Intelligens

Bruk behandlingskraften til AI (Artificial Intelligence – Kunstig intelligens) til å effektivisere driften, redusere kostnadene og forenkle bedriften.

Virtuell Virkelighet

Legg til en ny dimensjon i bedriften ved å skape unike opplevelser av en virtuell virkelighet som brukerne sent vil glemme.

Signaler og Sensorer

Distribuer smartenheter for å tilby navigering, skape kontekstavhengige opplevelser og samle data som vil hjelpe deg med å forbedre driften.

Appstyring og Analyser

 • Innholdsstyring

  Du kan raskt laste inn, behandle og lagre alle dataene på én ryddig, innholdsrik og intuitiv CMS. Forhåndsvis innholdet direkte på instrumentbordet eller i en demo-app.

 • Alle Analysene

  Få enkelt tilgang til forretningsanalysene, andre analyser og datarapportering. Vis alle nyttige analyser i ryddige og flotte diagrammer slik at du kan ta pålitelige avgjørelser.

 • Integrer Driften

  Lagre innholdet i skyen, skap økt engasjement med målrettede og segmenterte programmer, integrer sosiale medier, bruk Amazon S3-legitimasjonen og mye annet.

Our Clients

Intellectsofts plattform for app-utvikling har hjulpet Fortune 500-selskaper, etablerte selskaper og oppstartsbedrifter med å styrke merkevaren ved hjelp av nyttige mobilapper.

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

 • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
 • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
 • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline