button_phone

LØSNINGER UTVIKLING AV PROGRAMVARELØSNINGER

Alle bedrifter trenger en unik programvare med løsninger som er spesialtilpasset bedriftens målsetninger og organisasjonsstruktur. Intellectsoft tilbyr tjenester for programvareutvikling til små og store organisasjoner. Vi tar i bruk banebrytende teknologi for å tilby bedriften akkurat den programvaren som trengs for å lykkes.

Blokkjede-teknologi

Øk sikkerheten, effektiviteten og hastigheten på økonomiske operasjoner med blokkjede-teknologi. Løs problemet med forfalskning og lovbestemte svakheter, svindel og økonomisk hvitvasking. Få oversikt over økonomiske transaksjoner og la selskapets sikkerhet skape en konkurransemessig fordel.

Les mer

Nettsky

Reduser de faste kostnadene, optimaliser den daglige driften og forbedre kunnskapsdeling innen organisasjonen ved å fjerne problemer med maskinvare og bytte til skybasert lagring og datatjenester. Overlat dette ansvaret til godkjente sky-leverandører, øk oppetiden for tjenestene og forbedre bedriftens mobilitet.

Les mer

FinTech & Blockchain Solutions

Omnikanal-butikk

Vi hjelper detaljhandlere med å samle det beste fra nettbaserte og fysiske butikker i én omnikanal-butikk. Hjelp selgerne med å skaffe kunder på tvers av ulike plattformer ved å tilby den samme hyggelige handleopplevelsen. Intellectsoft kan enten utvikle en omnikanal-løsning fra bunnen av, eller vi kan forbedre et foreldet system.

B2B og B2C nettportaler

Vi kan hjelpe deg med å utvikle fullt ut tilpassede og mobilvennlige nettportalløsninger som reklamerer for produktene og tjenestene dine. Vi vil designe, utvikle og distribuere skalerbare nettportalløsninger til intern eller ekstern bruk, og tilby bedriften den funksjonaliteten som trengs for salgsautomatisering, styring av forsyningskjeder eller kommunikasjon og tjenester rettet mot kundene.

Dokumentstyring

Maksimer produktiviteten og minimer kostnadene med effektive dokumentstyringsprogrammer for ulike plattformer. Vi kan hjelpe deg med å utvikle en skybasert løsning basert på selskapets eksisterende programvarekomponenter, effektivisere forretningsprosesser og tilby mobil tilgang til viktig informasjon når du virkelig trenger det.

Virksomhetens ekstranett og intranett

Forbedre kommunikasjonen mellom avdelinger og gjør det enklere å dele kunnskap innen organisasjonen. Intellectsoft kan hjelpe deg med å utvikle virksomhetens intranett og ekstranett, få mer kostnadseffektiv informasjonsdeling og sørge for et åpent samarbeid uavhengig av hvor de ansatte befinner seg.

Forretningsanalyse

Etter å ha hjulpet hundrevis av bedriftskunder med å utvikle førsteklasses programvareløsninger, forstår vi at vellykket implementering av verktøy for rapportering og ytelsesstyring på tvers av virksomheten kan forbedre virksomheten, øke produktiviteten og optimalisere driften på de ulike nivåene. Intellectsoft kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av nettbasert analysebehandling, store data, ytelsesmåling og forretningsprosesser.

Bedriftsressursplanlegging

Voksende og etablerte bedrifter trenger ERP-systemer (ERP – Enterprise Resource Planning) for å håndtere konkurransen, og Intellectsoft har erfaringen som trengs for å få på plass et slikt system. Vi utvikler ERP-løsninger som er utviklet for å hjelpe bedriften – utnytte kapasiteten, minimere forbruket, øke produksjonen og utnytte bedriftens potensial.

Innholdsstyring for bedrifter

Reduser de faste kostnadene til databehandling med en komplett ECM-løsning (Enterprise Content Management – Innholdsstyring for bedrifter) fra Intellectsoft. Effektiviser driften og få bedre kontroll over viktige forretningsprosesser.

Kunderelasjonsbehandling (CRM)

Intellectsoft kan hjelpe deg med å utvikle et CRM-system som er skreddersydd for bedriftens behov og daglige drift. Automatiser ubetydelige oppgaver og skap fleksible arbeidsflyter som tilpasser seg kundenes skiftende behov.

Nettbaserte fakturerings-og betalingsløsninger

Intellectsoft kan hjelpe deg å integrere en stabil, nettbasert faktureringsløsning med støtte for tilpassede betalingsvilkår, fakturering i sanntid samt styring av flere inntektskilder.

Mobile bedrifter

Intellectsoft er et selskap som tilbyr programvareutvikling for mobilbruk, og vi kan hjelpe deg med å gjøre bedriften din mobil. Vi kan hjelpe deg med å lage pålitelige mobilitetsveikart og gjøre om bedriftens programvare til fullt ut funksjonelle mobile løsninger.

Tingenes Internett

Med teknologiske fremskritt kan bedrifter gjøre programvare til en enda større del av den daglige driften. IoT medfører drastiske forbedringer for datastyrte forretningsmuligheter, logistikk, forbrukerrettet innovasjon og inntektskilder. Utnytt fordelene med teknologiske fremskritt ved å implementere IoT i bedriften.

Kunstig intelligens

Datautvinning og stordata er blitt viktige komponenter i forretningsprosessen. Ta bedriften ett steg videre ved å innføre selvlærende programvare som kan gjenkjenne mønstre og gi personlig tilpassede anbefalinger. Gjør om dataene til nyttige analyser og forvandle organisasjonen.

Om Intellectsoft

Intellectsoft ble grunnlagt i 2007. Selskapet har vokst jevnt og trutt, og vi har hjulpet hundrevis av bedrifter ved å tilby bedriftstilpassede programvareløsninger og realisere forslagene deres med hjelp fra våre høyt kvalifiserte utviklere.

Kontakt oss