button_phone

Her er våre produkter

Mobile Roadie

Mobile Roadie

Mobile Roadie er en banebrytende publiserings- og markedsføringsplattform for mobilapper som allerede har hjulpet kunder med å oppnå over 60 millioner nedlastinger i 80 land.

Meople

Meople

Meople er et Intellectsoft-selskap som har utviklet en praktisk løsning for sjåfører som vil ha kontakt med venner og familie på sosiale nettverk, samtidig som de har hendene på rattet og oppmerksomheten rettet mot veien fremfor seg.

Pixellent

Pixellent

Pixellent er et digitalt designstudio som skaper vakre opplevelser for nett- og mobilapper for varemerker som anstrenger seg for å fortelle bedre historier.

Møt våre partnere

Digital Edge

Digital Edge

Digital Edge er et teknologiselskap og leverandør av datasentertjenester som hjelper bedrifter med å skape det IT-miljøet de trenger for å lykkes.

appsFreedom

appsFreedom

appsFreedom er en ledende plattform for hurtigutvikling av mobilapper som hjelper bedrifter med å integrere serverdelsystemer og raskt mobilisere komplekse forretningsprosesser.

Kochava

Kochava

Kochava tilbyr en unik, helhetlig og objektiv tilnærming til analyse og optimalisering av mobile tillegg. Med Kochavas verktøy kan kunder forvandle data til nyttig informasjon. Med over 2 000 utgiver- og nettverksintegreringer, deriblant Facebook, Google, Pandora og Amazon, brukes Kochava av verdens største varemerker innen spill, reklame, nyheter og medier på mobil.

Apptentive

Apptentive

Apptentives programvare for mobilkunder hjelper selskaper med å lytte til, engasjere seg i og beholde kundene. Produktet gir varemerker muligheten til å finne ut hvem de skal snakke med, involvere brukersegmenter og få kunder til å bidra via meldinger, spørreundersøkelser og rangeringer i appen.

Microsoft

Microsoft

Microsoft er et amerikansk, multinasjonalt teknologiselskap som utvikler, produserer, lisensierer, støtter og selger programvare til datamaskiner, forbrukerelektronikk og PC-er samt tjenester.

Infobip

Infobip

Infobip er bindeleddet mellom IT og telekommunikasjon, og forsyner selskaper med alternativer for omnikanal-kommunikasjon og brukergodkjenning til deres internasjonale brukerdatabase.

Swrve

Swrve

Med Swrves MEP-plattform (Mobile Engagement Platform) kan digitale markedsførere skape en perfekt mobil kundeopplevelse, samtidig som de styrker brukerens engasjement, holder på brukeren og øker omsetningen.

Navigine

Navigine

Navigine er en bedriftsplattform for nøyaktig innendørs posisjonering basert på teknologi som finnes i de fleste mobile enheter. Plattformen har funksjoner for praktisk innendørs navigering, push-varsler og registrering av bevegelser for helsevesen, underholdningsbransjen og detaljhandelen. I tillegg har den omfattende sporing av kjøretøy/enheter, kart og organisasjonsverktøy for selskaper innen logistikk, transport og lagerstyring.

Aitoc

Aitoc

Aitoc er et veletablert selskap for programvareløsninger som tilbyr utvidelser og tilpasset programvareutvikling for bedrifter som vil få mest mulig ut av Magento e-handelsplattformen.
Aitocs Magento-moduler tilbyr unike kampanjemodeller, øker salget og forenkler rutinene. Etter 15 år med e-handelsutvikling har AITOC hjulpet over 10 000 kunder i 100 land.