Utdanning og HR

Ta i bruk spesialisert programvare som gjør det lettere for folk å lære, undervise og utvikle seg. Enten det dreier seg om interne løsninger som hjelper deg med tidsplanlegging, informasjonsdeling og opplæring av ansatte, eller mobil- og e-læringsapplikasjoner som gjør at folk kan lære seg ting på nye, spennende måter, kan programvare hjelpe virksomheten og dine ansatte med å utvikle seg raskere enn noensinne.

Mobilteknologien har ført til store endringer når det gjelder hvordan, hvor og når vi lærer. Den eksplosive utviklingen innen mobile enheter og telenett rundt om i verden viser ingen tegn til å avta og gjør det stadig lettere å ta i bruk læringsprogrammer av alle slag. E-læring er i jevn vekst, og mobil læring ventes alene å generere inntekter på over 14,5 milliarder dollar i 2019.

Enten det dreier seg om verktøy og applikasjoner som hjelper elever og studenter med å velge karrierevei, eller mobile opplæringsløsninger rettet mot nye medarbeidere overalt i et globalt konsern, forstår Intellectsoft hvilke utfordringer som er involvert.

Teamet vårt planlegger, designer og evaluerer – i samarbeid med deg – dine tiltak for faglig utvikling, enten det dreier seg om omskolerings- og opplæringsprogrammer i et selskap, nye e-læringsverktøy eller forbedret arbeidsflyt i en akademisk institusjon.

  • Utforsk en rekke komplette IT-løsninger som kan skape et levende læringsmiljø i klasserommet og gjøre elever og studenter enda mer engasjerte.
  • Rekrutter dyktige pedagoger, og forvalt de menneskelige ressursene mer effektivt.
  • Utarbeid et digitalt program for bedriftsintern opplæring i ditt selskap. Det har blitt vist at selskaper som gir sine ansatte tilbud om e-læring, genererer 26 % mer inntekt per ansatt.
  • Gjør organisasjonsstrukturen bedre, og sørg for at bedriften overholder de nyeste standardene.
  • Lag spennende, brukerdrevne, spillifiserte multimedieprogrammer.

Klar for litt programvare-magi?Første steg er å ta kontakt.

Programvarevisjonen din er i ferd med å bli virkelighet.

Last ned vår e-bok

Bruk mobil eller forsvinn i mengden: Veiledning til utvikling av mobilapper

Ved å oppgi e-postadressen din takker du ja til å motta e-post fra oss fremover. Du kan alltid melde deg ut av dette tilbudet.

Takk! Du vil mottar en e-post fra oss snart med en lenke som gir deg tilgang til eBoken!

Kunder

Klar for litt programvare-magi?
Første steg er å ta kontakt.

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen