button_phone

Utdanning og HR

Ta i bruk spesialisert programvare som gjør det lettere for folk å lære, undervise og utvikle seg. Enten det dreier seg om interne løsninger som hjelper deg med tidsplanlegging, informasjonsdeling og opplæring av ansatte, eller mobil- og e-læringsapplikasjoner som gjør at folk kan lære seg ting på nye, spennende måter, kan programvare hjelpe virksomheten og dine ansatte med å utvikle seg raskere enn noensinne.

Mobilteknologien har ført til store endringer når det gjelder hvordan, hvor og når vi lærer. Den eksplosive utviklingen innen mobile enheter og telenett rundt om i verden viser ingen tegn til å avta og gjør det stadig lettere å ta i bruk læringsprogrammer av alle slag. E-læring er i jevn vekst, og mobil læring ventes alene å generere inntekter på over 14,5 milliarder dollar i 2019.

Enten det dreier seg om verktøy og applikasjoner som hjelper elever og studenter med å velge karrierevei, eller mobile opplæringsløsninger rettet mot nye medarbeidere overalt i et globalt konsern, forstår Intellectsoft hvilke utfordringer som er involvert.

Teamet vårt planlegger, designer og evaluerer – i samarbeid med deg – dine tiltak for faglig utvikling, enten det dreier seg om omskolerings- og opplæringsprogrammer i et selskap, nye e-læringsverktøy eller forbedret arbeidsflyt i en akademisk institusjon.

  • Utforsk en rekke komplette IT-løsninger som kan skape et levende læringsmiljø i klasserommet og gjøre elever og studenter enda mer engasjerte.
  • Rekrutter dyktige pedagoger, og forvalt de menneskelige ressursene mer effektivt.
  • Utarbeid et digitalt program for bedriftsintern opplæring i ditt selskap. Det har blitt vist at selskaper som gir sine ansatte tilbud om e-læring, genererer 26 % mer inntekt per ansatt.
  • Gjør organisasjonsstrukturen bedre, og sørg for at bedriften overholder de nyeste standardene.
  • Lag spennende, brukerdrevne, spillifiserte multimedieprogrammer.
Klar for litt programvare-magi?Første steg er å ta kontakt.

Programvarevisjonen din er i ferd med å bli virkelighet.

DOWNLOAD
OUR EBOOK

How to Create a Mobile App: Step-by-Step Guide

By providing us with your email address, you are agreeing to receive emails from us in the future. You will always have the option to opt-out at any time.

Thank You! Open the ebook

Our Clients

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline