button_phone

Utvikling AV Finansiell Programvare

Tilpass deg nye regler og nye krav fra kundene ved å utvikle finansiell programvare som forenkler driften og gjør at virksomheten din kan utvikle seg raskere. Intellectsoft har lang erfaring innen tilrettelegging av UX og UI innen nettbankvirksomhet, stordataanalyse og integrasjon med tredjepartsprogramvare

Finanstjenestebransjen går i dag igjennom en periode med sterk vekst, og oppstartsbedrifter innen det som kalles «fintech» (finansteknologi) utvikler nye finansielle løsninger som er i ferd med å revolusjonere hele bransjen. For selskapene er det viktigere enn noensinne at de arbeider med programvare og applikasjoner som gir ønskede resultater uten at virksomheten kjører seg fast i unødvendig komplekse arbeidsflyter.

  • Oppdag nye måter å samarbeide med kundene på, og skap bedre kundeopplevelser ved å ta i bruk det beste innen nyere finansteknologi.
  • Still nye finansielle programvareløsninger til rådighet for dine ansatte, slik at bedriften kan forvalte kundedata på en intuitiv og praktisk måte.
  • Skap praktiske og sikre nettbankløsninger som oppfyller kravene dagens kunder stiller.
  • Utvikle den finansielle programvaren som skal til for at kundene dine skal nå sine mål og håndtere sine transaksjoner og betalinger.

Enten du driver en etablert fintechbedrift eller en fremadstormende oppstartsbedrift, kan Intellectsoft hjelpe deg med å utvikle programvareløsninger tilpasset din finansierings- eller bankvirksomhet. Vi kan lage sømløse forbindelser mellom de ulike programvarene og applikasjonene din virksomhet bruker, slik at du kan dra full nytte av dem. Dra nytte av Intellectsofts kompetanse i dag, og gjør virksomheten din mer effektiv.

Klar for litt programvare-magi?Første steg er å ta kontakt.

Programvarevisjonen din er i ferd med å bli virkelighet.

Last ned vår e-bok

Bruk mobil eller forsvinn i mengden: Veiledning til utvikling av mobilapper

Ved å oppgi e-postadressen din takker du ja til å motta e-post fra oss fremover. Du kan alltid melde deg ut av dette tilbudet.

Takk! Du vil mottar en e-post fra oss snart med en lenke som gir deg tilgang til eBoken!

Fortell oss om ditt prosjekt

10
År med erfaring
500
Lojale kunder
6
Kontorer globalt

Utmerkelser og priser:

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen