Programvare for Bedrifter

Legg til rette for raskere vekst og en forbedring av virksomheten. Intellectsoft har den teknologi- og IT-kompetansen som skal til for at dine mest komplekse prosjekter skal bli en realitet – enten det dreier seg om automatisering av sentrale forretningsprosesser og oppgradering av eksisterende applikasjoner eller flytting av virksomhetskritiske bedriftsapplikasjoner til en «mobil først»-verden.

Skreddersydd bedriftsprogramvare

Vi leverer spesialutviklede bedriftsapplikasjoner som tilfredsstiller din virksomhets behov og oppfyller dine spesifikasjoner. Vi har erfaring innen utvikling av programvare som gir bedre innholdsstyring, bedre automatisering av forretningsprosesser, bedre e-handel og bedre samarbeid mellom ansatte. Våre utviklere kan med sin erfaring innen smidig programutvikling gi deg et større konkurransefortrinn.

Integrasjon av programvare

Den daglige driften i store bedrifter støttes ofte av en blanding av skybaserte (SaaS-) applikasjoner og lokalt installerte tredjepartsapplikasjoner. Intellectsoft tilbyr utvikling av komplette løsninger for integrasjon av bedriftsapplikasjoner som gjør det mulig med en «mobil først»-tilnærming med skreddersøm av mobilt UI, API og mikrotjenester, dataintegrasjon, arbeidsområder, portaler og mashups.

Modernisering av eksisterende applikasjoner

Utdaterte bedriftsapplikasjoner gjør ofte at de ansatte bruker mye tid på å komme seg rundt begrensninger. Intellectsoft kan gi virksomheten din tilgang til et team som kan foreta en grundig funksjonell og teknisk analyse av din eksisterende løsning og, hvis du ønsker det, utvikle nye applikasjoner ved hjelp av de nyeste verktøyene og teknologiene. Brukerne dine blir mer fornøyde og mer produktive, og IT-avdelingen kan sove bedre om natta.

Konsolidering av applikasjonsportefølje

Svært få selskaper utvikler seg utelukkende gjennom organisk vekst. Hyppige fusjoner og oppkjøp fører ofte til at organisasjonen sitter tilbake med et mangfold av løsninger. Intellectsoft kan hjelpe din virksomhet med å få disse løsningene til å fungere bedre sammen, slik at du får en mer effektiv IT-drift, lavere kostnader, mer effektive ansatte og en bedre brukeropplevelse. Vårt team av analytikere og utviklere kan hjelpe deg med å konsolidere, integrere og refaktorere bedriftsapplikasjonene ved behov, og med å flytte dem til moderne programvarestakker og skyvertstjenester.


Vår arbeidsflyt

Undersøkelser og analyse – Et kvalifisert team av systemanalytikere og konsulenter undersøker dine nåværende løsninger, identifiserer sentrale problemer og forbedringsmuligheter og utarbeider et veikart ut fra din virksomhets behov.

Utvikling og testing – Kvalifiserte utviklere med nisjeekspertise utvikler, tester og leverer en nøkkelferdig løsning til din bedrift.

Implementering og support – Intellectsoft hjelper deg med å implementere den nye programvaren i den daglige driften og gir deg de support- og vedlikeholdstjenestene du trenger.


Teknologi

Webutvikling: Java, .NET, PHP, JavaScript

Mobilutvikling: iOS, Android, Xamarin, Hybrid

Database: MySQL, PostgreSQL, SQL Server, Oracle, MongoDB og andre

DevOps og skytjenester: AWS, Azure, Docker, Jenkins

Klar for litt programvare-magi?Første steg er å ta kontakt.

Programvarevisjonen din er i ferd med å bli virkelighet.

Last ned vår e-bok

Bruk mobil eller forsvinn i mengden: Veiledning til utvikling av mobilapper

Ved å oppgi e-postadressen din takker du ja til å motta e-post fra oss fremover. Du kan alltid melde deg ut av dette tilbudet.

Takk! Du vil mottar en e-post fra oss snart med en lenke som gir deg tilgang til eBoken!

340

Fornøyde Kunder

Vi får gode tilbakemeldinger på kvalitet og leveringsevne, kunder sier vi er det ideelle partner for innovativ programvareutvikling.

228

Dedikerte Utvilere

Vi er ikke en tradisjonell outsourcing leverandør, men leverer på dine behov ved hjelp av høye kvalitets- og integritets- standarder.

10

Antall År I Drift

Vi utviklet oss sammen med programvaren, teknologien og kundene våre, på den måten skaper vi noe nytt sammen.

6

Kontorer i 5 land

Vi er tilstede for deg, klare til å snakke om dine prioriteringer.

Kunder

Klar for litt programvare-magi?
Første steg er å ta kontakt.

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen