button_phone
AlumTies

AlumTies er en nyetablert bedrift bestående av venner fra studietiden. Selskapet utvikler programvare for å spre nyhetsoppdateringer samt informasjon om prosjekter og arrangementer til alumner, altså tidligere studenter.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

AlumTies startet med en idé som skulle utvikles til en forretningsmodell. Selskapet skulle også utføre markedsanalyser og utvikle design av UI og UX, tekniske forhold og et utviklingsbudsjett samt beregnet tid for prosjektet.

Intellectsoft bistod AlumTies under en strategisk workshop i prosjektets første fase. Under workshopen fikk selskapet hjelp til å utvikle en forretningsmodell, i tillegg til å gjennomføre en omfattende markedsundersøkelse. De tekniske spesifikasjonene for prosjektet ble definert med en realistisk plan for utvikling og utgivelse.

I prosjektets andre fase ble de avtalte planene fra første fase, iverksatt og gjennomført. Programvaren, brukergrensesnittet og programmeringen ble utviklet og utført, og planen ble iverksatt samtidig som hele teamet holdt seg til et stramt tidsskjema.

AlumTies vil utvikle produktet fra konsept til utgivelse med hjelp fra Intellectsoft. Utviklingen, kvalitetssikringen og lanseringen av appen vil gå som planlagt takket være en detaljert planleggings- og utviklingsfase. Funksjoner som nyhetsfeeder, donasjoner, brukerprofiler og et fleksibelt administrasjonspanel vil sikre en innholdsrik og intuitiv opplevelse for alumner rundt om i verden.