button_phone
AlumTies

AlumTies er en nyetablert bedrift bestående av venner fra studietiden. Selskapet utvikler programvare for å spre nyhetsoppdateringer samt informasjon om prosjekter og arrangementer til alumner, altså tidligere studenter.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

AlumTies startet med en idé som skulle utvikles til en forretningsmodell. Selskapet skulle også utføre markedsanalyser og utvikle design av UI og UX, tekniske forhold og et utviklingsbudsjett samt beregnet tid for prosjektet.

Intellectsoft bistod AlumTies under en strategisk workshop i prosjektets første fase. Under workshopen fikk selskapet hjelp til å utvikle en forretningsmodell, i tillegg til å gjennomføre en omfattende markedsundersøkelse. De tekniske spesifikasjonene for prosjektet ble definert med en realistisk plan for utvikling og utgivelse.

I prosjektets andre fase ble de avtalte planene fra første fase, iverksatt og gjennomført. Programvaren, brukergrensesnittet og programmeringen ble utviklet og utført, og planen ble iverksatt samtidig som hele teamet holdt seg til et stramt tidsskjema.

AlumTies vil utvikle produktet fra konsept til utgivelse med hjelp fra Intellectsoft. Utviklingen, kvalitetssikringen og lanseringen av appen vil gå som planlagt takket være en detaljert planleggings- og utviklingsfase. Funksjoner som nyhetsfeeder, donasjoner, brukerprofiler og et fleksibelt administrasjonspanel vil sikre en innholdsrik og intuitiv opplevelse for alumner rundt om i verden.

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline