button_phone
Meople

Ford Motor Company er en internasjonalt ledende bilprodusent med hovedkontor Dearborn i Michigan (USA). Selskapets bilmerker omfatter Ford og Lincoln, og har ca. 195 000 ansatte og 66 produksjonsanlegg rundt om i verden.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Med over 18 millioner kjøretøy tilkoblet Internett i 2016 og en forespeilet økning til 50 millioner innen 2025, satte Ford seg som mål å utvikle en kjøreopplevelse der sjåfører kunne bruke Internett via talestyring, samtidig som de beholdt fokuset på veien fremfor seg. Med introduksjonen av Ford SYNC AppLink oppstod behovet for en håndfri opplevelse på sosiale medier. Sjåfører ville gjerne ha kontakt med venner, familie og kolleger på sosiale nettverk uten at det forstyrret kjøringen – en fullstendig håndfri sosial opplevelse.

Meople er et Intellectsoft-selskap som har utviklet en iOS- og Android-kompatibel mobilapp. Den samler personlige meldinger fra Twitter, LinkedIn, Instagram, Odnoklassniki og VK, og kan både vise og lese høyt informasjon for sjåføren via Ford SYNC AppLink. Meople.Connector tilbyr sjåfører en brukervennlig og intuitiv funksjon for å ha kontakt med venner, familie og resten av verden, samtidig som de har øynene på veien og hendene på rattet. Appen bruker sjåførens mobiltelefon til å få tilgang til meldinger på sosiale nettverk, og kjøretøyets integrerte enhet til å vise og lese høyt feedens innhold for sjåføren. Alt foregår i sanntid, og appen ble utviklet for å hjelpe sjåfører med å ha fokus på veien mens de sitter bak rattet.

Meople.Connector kan kjøres på alle iOS- og Android-enheter, og kan brukes i alle Ford SYNC AppLink-aktiverte kjøretøy. Appen ble utviklet for at sjåfører både skal kunne være trygge og tilkoblet mens de pendler til og fra jobb eller er på biltur.

Contact Us

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Thank you for your response!

We have sent an email to to acknowledge receipt of your request. In the event that you have not received our email, we kindly suggest checking your spam folder or alternatively, contacting us directly at [email protected]

Send om igjen

What’s Next?

  • We will send a short email notifying you that we successfully received your request and started working on it.
  • Our solution advisor analyzes your requirements and will reach back to you within 3 business days.
  • We may sign an optional mutual NDA within 1-2 business days to make sure you get the highest confidentiality level.
  • Our business development manager presents you an initial project estimation, ballpark figures, or our project recommendations within approximately 3-5 days.