button_phone
Mobile Software AS

Et nyetablert, norsk selskap står bak mobilfellesskap-appene Mama og Buddy.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Mobile Software AS kontaktet teamet vårt med ideen om å utvikle en mobilapp for et stedsbasert, sosialt nettverk og fellesskap som skulle hete Buddy. De mente at det fantes nok datingapper på markedet, og ville utforske andre typer sosiale apper. Med Buddy-appen ville du alltid kunne se hvor vennene dine befant seg, slik at det ble enklere å treffe folk man ikke møtte så ofte, i tillegg til å møte nye folk rundt om i verden. Dette vennefellesskapet skulle styres med geolokasjon og gratis videomeldinger, og dermed ville det endelig bli en slutt på alle spørsmål om «hvor er du?» og «hva driver du med?».

Med Buddy-appen kan du geolokalisere venner på kartet, legge til nye venner i vennefellesskapet ditt og kommunisere med dem direkte via HD-video.

I tillegg til fullstack-utvikling av dette avanserte sosiale nettverket for iOS og Android, hjalp Intellectsoft til med den strategiske utviklingen og markedsføringen av appen. Dette omfatter utvikling av markedføringsinnhold som videoreklame, samt oversetting og tilpassing av slik reklame til ni ulike språk. De første versjonene av Buddy-appen og det første markedsføringsinnholdet ble svært godt mottatt av kunden.

Buddy-appen ble først utviklet på et annet prosjekt som var godt i stå pga. forsinkelser hos et annet utviklingsselskap. Etter at Buddy ble overført til Intellectsoft, har grunnleggeren Rich Larsen dette å si: «Vi har ikke opplevd en eneste dag med forsinkelser etter dette. Ikke én. Jeg var heldig som kom over Intellectsoft.» Suksessen som fulgte med dette samarbeidet, førte til at Intellectsoft overtok det opprinnelige prosjektet, i tillegg til å utvikle en tredje løsning for Mobile Software AS. Det er en mobilsikkerhetsapp som heter Mama, og som bygges på selve Buddy-plattformen.

Buddy-appen ble lanseres sommeren 2016 med forventet svært god mottakelse i USA.

Contact Us

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Thank you for your response!

We have sent an email to to acknowledge receipt of your request. In the event that you have not received our email, we kindly suggest checking your spam folder or alternatively, contacting us directly at [email protected]

Send om igjen

What’s Next?

  • We will send a short email notifying you that we successfully received your request and started working on it.
  • Our solution advisor analyzes your requirements and will reach back to you within 3 business days.
  • We may sign an optional mutual NDA within 1-2 business days to make sure you get the highest confidentiality level.
  • Our business development manager presents you an initial project estimation, ballpark figures, or our project recommendations within approximately 3-5 days.