button_phone
Mobile Software AS

Et nyetablert, norsk selskap står bak mobilfellesskap-appene Mama og Buddy.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Mobile Software AS kontaktet teamet vårt med ideen om å utvikle en mobilapp for et stedsbasert, sosialt nettverk og fellesskap som skulle hete Buddy. De mente at det fantes nok datingapper på markedet, og ville utforske andre typer sosiale apper. Med Buddy-appen ville du alltid kunne se hvor vennene dine befant seg, slik at det ble enklere å treffe folk man ikke møtte så ofte, i tillegg til å møte nye folk rundt om i verden. Dette vennefellesskapet skulle styres med geolokasjon og gratis videomeldinger, og dermed ville det endelig bli en slutt på alle spørsmål om «hvor er du?» og «hva driver du med?».

Med Buddy-appen kan du geolokalisere venner på kartet, legge til nye venner i vennefellesskapet ditt og kommunisere med dem direkte via HD-video.

I tillegg til fullstack-utvikling av dette avanserte sosiale nettverket for iOS og Android, hjalp Intellectsoft til med den strategiske utviklingen og markedsføringen av appen. Dette omfatter utvikling av markedføringsinnhold som videoreklame, samt oversetting og tilpassing av slik reklame til ni ulike språk. De første versjonene av Buddy-appen og det første markedsføringsinnholdet ble svært godt mottatt av kunden.

Buddy-appen ble først utviklet på et annet prosjekt som var godt i stå pga. forsinkelser hos et annet utviklingsselskap. Etter at Buddy ble overført til Intellectsoft, har grunnleggeren Rich Larsen dette å si: «Vi har ikke opplevd en eneste dag med forsinkelser etter dette. Ikke én. Jeg var heldig som kom over Intellectsoft.» Suksessen som fulgte med dette samarbeidet, førte til at Intellectsoft overtok det opprinnelige prosjektet, i tillegg til å utvikle en tredje løsning for Mobile Software AS. Det er en mobilsikkerhetsapp som heter Mama, og som bygges på selve Buddy-plattformen.

Buddy-appen ble lanseres sommeren 2016 med forventet svært god mottakelse i USA.

Contact Me

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen

What happens next?

  • Our sales manager reaches you out within a few days after analyzing your business requirements
  • Meanwhile, we sign an NDA to ensure the highest privacy level
  • Our pre-sale manager presents project estimates and approximate timeline