button_phone
Store butikk kjeder

Et anerkjent markedsførings- og designbyrå kontaktet Intellectsoft for å samarbeide på et prosjekt for en internasjonal forhandler av klær og tilbehør.

  • Utfordring
  • Løsning
  • Betydning

Den kjente kleskjeden ville ha en kompleks og skalerbar app for kundelojalitet for å friste kunder med en skreddersydd handleopplevelse i butikk. De trengte en dyktig spesialist innen bedriftsapper som på kort varsel kunne utvikle en løsning som gav kunden omfattende støtte og veiledning.

Den første app-generasjonen skulle ha funksjoner som butikklokalisering, stilguide og avslag på enhetspriser. Den andre app-generasjonen skulle ha funksjoner som personlig innkjøper og en avansert belønningsalgoritme basert på faktisk handleatferd.

Intellectsoft-teamet utviklet en app som ville gi forbrukeren følelsen av å ha en personlig tilpasset butikk med eksklusive fordeler i sin egen lomme.

Lojalitetsappen gir brukere tilgang til kampanjetilbud som er spesielt tilpasset kundens ønsker og sendt direkte til kundens mobiltelefon. I tillegg til det praktiske aspektet og alle rabattene kan kunder få inspirasjon med eksklusive motetips fra kjente designere, artister, musikere og stilikoner.

Løsningen har en egen iOS- og Android-app samt webtjenesteintegrering via API. Intellectsoft tilordnet en prosjektleder og en kundebehandler som har ansvaret for appen i dens levetid.

Byrået beskrev samarbeidet med Intellectsoft som den beste forretningsavgjørelsen i 2015. Den første løsningen er allerede lansert i Storbritannia og Irland, og utviklingen av den andre skal starte i løpet av de neste to månedene. Suksessen med dette prosjektet har ført til samtaler om et pågående samarbeid om digitaliseringsprosjekter i selskapet.

Contact Us

By sending this form I confirm that I have read and accept Intellectsoft Privacy Policy

Something went wrong. Send form again, please.

Thank you for your response!

We have sent an email to to acknowledge receipt of your request. In the event that you have not received our email, we kindly suggest checking your spam folder or alternatively, contacting us directly at [email protected]

Send om igjen

What’s Next?

  • We will send a short email notifying you that we successfully received your request and started working on it.
  • Our solution advisor analyzes your requirements and will reach back to you within 3 business days.
  • We may sign an optional mutual NDA within 1-2 business days to make sure you get the highest confidentiality level.
  • Our business development manager presents you an initial project estimation, ballpark figures, or our project recommendations within approximately 3-5 days.