Transport- og Bilbransjen

Revolusjoner logistikk- og transportvirksomheten din. Reduser kostnader og øk effektiviteten ved å strømlinjeforme driften gjennom presisjonsanalyse, væskekapasitetsplanlegging, flåtestyring, intuitive kommunikasjonsverktøy, innovativ markedsføring og sikre data. Kollektivtrafikktjenester, internasjonale flyplasser og ledende bilmerker har valgt å bruke våre skreddersydde programvareløsninger.

Transport- og bilbransjen bruker programvare til alt fra å produsere biler til å gi førerne en sikker og behagelig kjøreopplevelse. Snart vil man også kunne høste fruktene av utviklingen innen maskinlæring – i form av selvkjørende biler. Mer enn 18 millioner kjøretøyer har tilgang til Internett, og ifølge mobiloperatørorganisasjonen GSMA kommer alle biler som blir produsert i 2025, til å være tilkoblet Internett.

Intellectsoft ser store muligheter i den nye, programvaredrevne bilopplevelsen, og vi har den ekspertisen og den erfaringen som skal til for at virksomhetene skal kunne utvikle sømløse programvareløsninger til produksjon og bruk av moderne kjøretøyer.

Tilkoblingsmuligheter og underholdningssystemer i biler

Gi førere og passasjerer nye måter å være tilkoblet og bli underholdt på i bilen, med innebygde tilkoblingspakker eller internettdeling med mobiltelefon og speiling av apper.

Applikasjoner til bilplattformene Android Auto, Apple CarPlay, Ford SYNC AppLink

Lag brukervennlige og intuitive apper som kan brukes i bilen uten at det går ut over sikkerheten – slik at tjenestene dine blir enda mer «plattformuavhengige».

Bil- og førerassistentsystemer for økt trafikksikkerhet

Fra smartere ABS-systemer til kommunikasjon mellom kjøretøyer – det er mange måte å gjøre veiene sikrere og kjøreturen mer behagelig på.

Systemer for logistikk og administrasjon av forsyningskjeder for en bedre og enklere produksjonsprosess

Programvare som øker effektiviteten på hvert trinn av produksjonsprosessen – fra katalogisering av komponenter på lageret til styring av prosessen med å levere biler til salgsstedene.

Maskinlæring og selvkjørende biler

Utvikling av den komplekse programvaren som hjelper selvkjørende biler med å ta effektive, logiske og sikre valg, og som dermed ivaretar passasjersikkerheten og sikrer en effektiv bruk av ressursene.

Styring av forretningsprosesser – mindre dobbeltarbeid og en mer strømlinjeformet arbeidsflyt

Programvare som gjør at de ansatte slipper rutineoppgaver og kan konsentrere seg om verdiskapende arbeid. Programvare som gjør at du sparer tid og selskapet penger.

Meople er et Intellectsoft-selskap som har spesialisert seg på utvikling av håndfrie løsninger til bilbransjen.

Vi samarbeidet svært tett med Meople.Net da vil skulle utvikle en ny kjøreopplevelse der førerne kunne være tilkoblet samtidig som de holdt oppmerksomheten rettet mot veien. Don Butler, direktør for tilkoblede biler og tjenester hos Ford Motor Company.

Klar for litt programvare-magi?Første steg er å ta kontakt.

Programvarevisjonen din er i ferd med å bli virkelighet.

Last ned vår e-bok

Bruk mobil eller forsvinn i mengden: Veiledning til utvikling av mobilapper

Ved å oppgi e-postadressen din takker du ja til å motta e-post fra oss fremover. Du kan alltid melde deg ut av dette tilbudet.

Takk! Du vil mottar en e-post fra oss snart med en lenke som gir deg tilgang til eBoken!

Kunder

Klar for litt programvare-magi?
Første steg er å ta kontakt.

Something went wrong. Send form again, please.

Takk for din henvendelse.

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan, senest innen en virkedag.

Send om igjen